Доставка и транспорт

За да осигурим удобство, бърза и коректна доставка на всички клиенти на онлайн магазина, предлагаме избор на няколко начина на доставка на вашата поръчка.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – С ТРАНСПОРТ НА ДИ ЕМ КОМПЛКЕС
 
   • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ОБЛАСТИ – БУРГАС, ВАРНА, ШУМЕН, ДОБРИЧ, СИЛИСТРА.
    • Срока за безплатна доставка: от 1 до 3 работни дни.
УСЛОВИЯ ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – СЪС СПЕДИТОР
    • Вашата поръчка да бъде със стойност над 100.00лв.
   •  Вашата поръчка да не надвишава общо тегло от 20.00кг.
    • Вашата поръчка да бъде до офис на спедитор.
 
ВАЖНО

– Доставката за поръчки над посоченото тегло – се заплащат от клиента.
– Доставката за поръчка направена до АДРЕС – се заплаща от клиента.
– Доставката за поръчка със стойност под посочената – се заплаща от клиента.
 
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА (доставка на същия ден)
 
   • ВАЖИ САМО ЗА ОБЛАСТИ: БУРГАС, ВАРНА, ШУМЕН, ДОБРИЧ, СИЛИСТРА
    • За да се възползвате от ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА (доставка на същия ден), е необходимо да направите поръчка до 10:00ч. от Понеделник до Събота.
   • Цената за експресна доставка се определя с наш служител.
 
НАЧИНИ НА ДОСТАВКА
 
1. Със собствен транспорт на клиента на място в магазин на ДИ ЕМ КОМПЛЕКС
 
Поръчай онлайн и вземи поръчката си от магазина. При избор на този вариант клиента не дължи никакви разходи по транспорт и доставка към Ди Ем Комплекс и може да се възползва от безплатното товарене на направената поръчка в нашите магазини. Този вариант е удобен за клиенти, разполагащи със собствен транспорт и намиращи се в близост до градовете, в които Ди Ем Комплекс има складови и търговски бази.
 
Магазини и складове за строителни и мебелни материали на Ди Ем Комплекс има в градовете: Дългопол, Пловдив /скоро/, София /скоро/. За точното местоположение на нашите търговски бази посетете страницата магазини.
 
2. С куриерска фирма
 
Голяма част от поръчките направени от онлайн магазина се изпълняват използвайки услугите на куриерски фирми за транспорт и доставка. Партьорството ни със Спиди, ни позволява да Ви предложим изгодни цени за доставка за цялата страна.
 
Цената за доставка с куриер се изчислява автоматично при оформянето на Вашата поръчка и може да я видите преди нейното изпращане. Показаната цена за доставка е на база теглото на поръчаните продукти. При обемни продукти/извънгабаритни/, като стеропор, фибран, вата и др., доставката се смята на база обемно тегло и подлежи на корекция!
 
 3. Транспорт на Ди Ем Комплекс.
 
Ди Ем Комплекс разполага с автомобилен парк във всички градове, в които има търговски бази. В електронния ни магазин са заложени фиксирани цени за доставка с транспорт на Ди Ем Комплекс, съобразени със стойността на направената поръчка и населеното място на което желаете да бъде доставена. Срокът за изпълнение е до 3 работни дни.  Всички доставки на поръчки от електронният ни магазин, изпълнени с наш транспорт, се извършват до входа на посоченият адрес, без качването на стоката на определен етаж. Условията за доставка с транспорт на Ди Ем Комплекс, могат да бъдат договорени индивидуално за всяка поръчка, като се уточняват по телефона с наш консултант след като подадете своята заявка.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА
 
1. Доставката на всички поръчки може да се изпълни от куриерска фирма Спиди. Цената се формира по определените от тях тарифи, според разстоянието за доставка и теглото на поръчката.

2. Доставката на всички поръчки може да се изпълни с транспорт на Ди Ем Комплекс. Цените се определят според разстоянието за доставка и стойността на поръчката. Доставките с транспорт на Ди Ем Комплекс се извършват в работно време от 08:00 до 17:00 часа. Ди Ем Комплекс си запазва правото да променя цените за доставка с транспорт на фирмата по всяко време, без предварително предупреждение. При поръчки над 100.00лв доставката е безплатна за област:
Варна, Бургас, Добрич.

СРОК НА ДОСТАВКА
 
Стандартния срок на доставка е 1-3 работни дни. Поради спецификата и разнообразието на предлагания от Ди Ем Комплекс асортимент, сроковете за доставка на всяка поръчка се уточняват по телефона преди нейното изпълнение. Наш консултант ще се свърже с вас при първа възможност, след като заявите своята поръчка.
 
– Поръчки направени след 16:00 часа се обработват в следващия работен ден.
– Поръчки направени в събота и неделя се обработват в следващия работен ден.
– Поръчки направени през празнични и почивни дни се обработват в следващия работен ден.
 
ПРАВИЛА ЗА ДОСТАВКА НА КАТЕГОРИИ: ОФИС МЕБЕЛИ, ТРАПЕЗАРИЯ, ХОЛНИ МАСИ , ВРАТИ.
 
    • Опция безплатна доставка над 100лв не важи за описаните категории.
    • Доставките на описаните категории се извършват от ДИ ЕМ КОМПЛЕКС, също така можете да заявите монтаж от наши служители.
    • Цената за доставката се определя от наши служители, спрямо обема на артикула, разстоянието и желание за монтаж.
 

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате "сайта ОРС"
2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни / Общи условия